27. Mednarodni rally Veteranov “Prekmurje 2018”

Vabljeni na 27. Mednarodni rally Veteranov “Prekmurje 2018” ki bo v soboto 2. junija 2018.

Vabimo vas na srečanje starodobnikov, ki bo 2. 6. 2018 s štartom izpred sedeža kluba na Obrtni ulici 28, Murska Sobota (BTC Murska Sobota). Kot vam je znano iz koledarja šteje srečanje za prvenstvo Zveze SVS.

Organizirali smo prijetno traso, vendar dovolj zahtevno, da bo od tistih, ki se bodo odločili za tekmovalni del zahtevala vso njihovo znanje in spretnosti. Trasa je dolga cca. 75 km in ima startno točko, 4 vmesne TKT, KT in točko na cilju – skupaj torej 6 točk kjer boste pokazali svoje spretnosti s starodobnikom.

Prireditev bo tudi dodatno kulturno obarvana, saj je leto 2018 Evropsko leto kulturne dediščine. Na srečanju bo zato ogled domačije in muzej znanega prekmurskega pisatelja Miška Kranjca.

Naj omenimo, da bo v okviru srečanje tudi ogled in obisk razglednega stolpa Vinarium v Lendavi, ki zadnja leta velja za eno izmed najbolj obiskanih turističnih točk na tej strani Mure.

V vabilu si lahko preberete kratek opis poti, ter si ogledate priloženo traso letošnjega srečanja.

Vabljeni.

Vse podrobnosti si lahko pogledate na spodnjih povezavah, za dodatne informacije pa smo vam na voljo po elektronski pošti ali na telefon 051-661-000.

Prijavnica