Tradicionalna 8. otvoritvena vožnja z blagoslovom

MOTO KLUB »VETERANI« MURSKA SOBOTA,

VLJUDNO VABI DNE 26. APRILA 2015

VSE ČLANE KLUBA IN NJIHOVE DRUŽINSKE ČLANE NA TRADICIONALNO 8. OTVORITVENO VOŽNJO Z BLAGOSLOVOM!

Spoštovani prijatelji, ljubitelji starodobnih vozil! Znova se je kolo časa zavrtelo naokoli in spet bomo pričeli z že težko pričakovano novo sezono. Kot po navadi jo bomo tudi letos slovesno odprli in obeležili. Prireditev organiziramo v sodelovanju z Evangeličansko Cerkveno občino Bodonci.

Prireditev je organizirana po sledečem urniku:

  • od 8.00 do 8.45 ure; zbiranje udeležencev na parkirišču izpred sedeža kluba Obrtna ulica 28. Za vse prisotne bo pripravljena jutranja kava, brezalkoholna pijača in prigrizek.
  • ob 9.00 uri; formiranje kolone in vožnja skozi naselja Markišavci, Gorica, Lemerje in Zenkovci vse do Bodonec.

             (MED VOŽNJO VAS NAPROŠAMO DA SE DRŽITE CESTNO PROMETNIH PREDPISOV IN NAVODIL REDARJEV, PREHITEVANJE NI DOVOLJENO)!!!

  • ob 9.30 uri; prispemo v Bodonce, kjer bomo svoja vozila parkirali v okolici Evangeličanske Cerkve. Tukaj bomo svoja vozila postavili na ogled obiskovalcem. Za topel sprejem in dobrodošlico pa bodo poskrbeli člani Evangeličanske Cerkvene občine Bodonci in ostali krajani Bodoncev in okoliških vasi.
  • ob 10.00 uri; začetek ekumenskega bogoslužja, katero bo obogateno z bogatim kulturnim programom – prisostvovanje po lastni želji in volji.

Po končani božji službi bo sledil blagoslov vozil in voznikov.

S svojimi vozili bomo poskrbeli za razstavo, po želji obiskovalcev pa bodo možne tudi kratke vožnje z starodobniki.

  • ob 11.45 uri; bomo skupno krenili proti gostišču »Na Jasi«, kjer bo za vse sodelujoče poskrbljeno z jedačo in pijačo ter glasbo. Prosim, da pred skupnim odhodom Na Jaso upoštevate navodila redarjev.